José Appelman

Nr. 2 lid commissie Ruimte
José Appelman

Over José Appelman

06-53200530info@bisja.nl

Nr. 2 kieslijst voor gemeenteraadsverkiezingen

Ik ben getrouwd met Jack en wij hebben twee heerlijke dochters.
Tot nu toe ben ik vooral actief geweest als vrijwilliger bij de Lourdesstichting kerken Hoogwoud/Spanbroek er en coördinatrice voor de Nierstichting in de gemeente Opmeer. Ik heb in het bestuur van de Deurdarsers gezeten. En nu is het tijd om politiek actief te worden. En voor mij is dat vanzelfsprekend de PvdA in Opmeer.

Waarom PvdA? Dat is een vraag die veel aan mij gesteld wordt.
Wel, ik ben al enige jaren als zelfstandige werkzaam als hypotheek adviseur. Heb mijn eigen kantoor en er gebeurt nogal wat in de financiële wereld!
De PvdA staat voor verbinden, voor de mens en sociaal ondernemerschap. Dat spreekt mij in het bijzonder aan. Goed ondernemerschap is broodnodig en dat gecombineerd met vreugde in de werkzaamheden komen we vooruit. Dat probeer ik uit te dragen in de gemeenschap.

Ik heb er zin in om mij de komende 4 jaar voor de PvdA in te zetten en met gezond verstand en plezier er voor te zorgen dat de PvdA haar standpunten inneemt in de gemeenteraad. Want dat er de komende vier jaar veel gebeurt dat om goede besluiten vraagt is duidelijk. Een sterke PvdA in Opmeer is dan goed voor onze inwoners.