Pauline Vlaar

Nr. 6 kieslijst

Nr. 6 op de kieslijst voor gemeenteraadsverkiezingen

Ik ben 56 jaar en getrouwd met Sjaak Vlaar. Wij hebben twee zoons: Niels en Thomas. En beiden hebben zij van mij en mijn man meegekregen om zeer actief te zijn in de dorpsgemeenschap. Dat doen zij volop bij het jongerencentrum Pardoes.
Zelf ben ik actief bij de tennis- en carnavalsvereniging. Ik mocht in Hoogwoud zelfs de eerste vrouwelijke carnavalsprins zijn.  Sinds kort ben ik ook spelend lid van toneelvereniging Schakels. U ziet het uitdagingen ga ik zeker niet uit de weg.
Naast mijn activiteiten in Opmeer werk ik als teamleider bij Albert Heijn in Hoorn. Daar werk ik veel met jongeren samen.  Ik wordt door jongeren zeer gemotiveerd en vind het ook prachtig om hen te begeleiden in hun werk.

Ik heb er lang over gedacht om mij ook in te zetten in de gemeentepolitiek. Ik zie dat de gemeenteraad belangrijke besluiten neem die mensen direct aangaan. Daar is het nu dan toch echt van gekomen.

Het gedachtegoed van de PvdA spreekt mij erg aan. Het was voor mij dan ook vanzelfsprekend om mij voor de PvdA in Opmeer in te gaan zetten.  Ik zie een uitdaging voor mij om met de PvdA fractie er voor te zorgen dat de zorg en het jongerenwerk de komende jaren vanuit de gemeente goed georganiseerd en ondersteund wordt. Ik wil mij met name daarvoor gaan inzetten.

Ik hoop op een grote opkomst tijdens de gemeenteraadsverkiezingen zodat wij iets kunnen betekenen voor onze mooie gemeente.